Välkommen till Tullus Tractorpulling 2012

Nu är det äntligen dags för årets upplaga av Tullus Tractorpulling! Tävlingen lockar till sig de bästa och coolaste traktorerna till lägdan i Tullus strax utanför Krokom.

Fredag 3 augusti
Tävlingen inleds med kval på fredag från klockan 18.00. Då har alla tävlande chansen att göra provdragningar och kvaldragningar. Passa på att titta på kvalet och hälsa på i depån. Serveringen är öppen.

Lördag 4 augusti
Tävlingen kör igång på riktigt med det sista kvalet i varje klass och efter det är det finalerna som gäller. Första start är 11.00. Entré 100:- (barn och ungdomar 0-15 år gratis) I övrigt har naturligtvis serveringen som sköts av Tullus-Sjöbygdens byalag öppet. Det blir stor Maskinvisning/Mässa, godisförsäljning, hoppborg, veterantraktorutställning, lyssna på Erik Norrman – Sveriges roligaste Traktorpullingspeaker och massor av aktiviteter. Dessutom kan ni passa på att köpa Tullus Tractorpulling T-shirt, begränsad upplaga!

Missa inte årets Tractorpullingtävling på Sveriges vackraste tävlingsplats!!!

 

sponsorstartsida2
Partners